930×122 CAPRA 5

accident

AU AVUT ZILE! ACCIDENT GRAV LA „BERE”! VEZI GALERIE FOTO!

Ieri seară, în sensul giratoriu de la fosta Fabrică de Bere din Piteşti a avut loc un accident de circulaţie cum rar se pot vedea.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Şoferul unei Dacii, probabil din cauza neatenţiei, a făcut o manevră la volan care a aruncat pur şi simplu maşina direct în mijlocul sensului giratoriu, pe zona verde!

În autovehicul se aflau şi soţia şoferului şi un copil mic, dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit. Accidentul putea avea însă consecinţe mult mai grave. Cert este că i-a lăsat cu gura căscată pe ceilalţi participanţi la trafic şi pe pietonii din zonă, unii grăbindu-se să dea o mână de ajutor pentru a repune maşina pe carosabil.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

Marele noroc a fost acela că ora la care s-a produs accidentul era destul de înaintată, aşa încât în trafic nu se aflau foarte multe maşini.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3