New Profesional Consult 930 x 122

gura trivăii

Au început lucrările la parcarea cu plată din Gura Trivăii

Au început deja lucrările la parcarea cu plată din Gura Trivăii. Mai exact, au început să fie marcate locurile de parcare.

Citiți și: Modificări importante în parcările din Pitești: Zonele gratuite devin cu plată!

Hotărârea creării unei astfel de parcări a fost luată în urma discuțiilor purtate între municipalitate și locuitorii din zonă.

Citiți și: Pitești: Gentea, întâlnire cu locatarii nemulțumiți de pe strada Trivale

Reamintim că, ieri, 11 iulie, edilul Cristian Gentea și o parte din aparatul de specialitate s-au întâlnit cu mai mulți locatari ai străzii Trivale, pentru a discuta și a rezolva problemele legate de circulația și parcarea în zonă.

Locatarii s-au plâns primarului că locurile lor de parcare sunt ocupate de angajații instituțiilor care au sediul pe strada Trivale ori de către cei care le frecventează. Subiectul pe larg, AICI – Pitești: Gentea, întâlnire cu locatarii nemulțumiți de pe strada Trivale

Astfel, ca o primă serie de măsuri s-a decis ca în Gura Trivăii să se facă parcare cu plată pentru cei care nu locuiesc în zonă.

În ceea ce-i privește pe locatarii de aici, aceștia vor avea tichete de riverani, pentru a avea prioritate.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3