Kaia 930 x 120

Gentea

Pitești: Gentea, întâlnire cu locatarii nemulțumiți de pe strada Trivale

În urmă cu puțin timp, edilul Cristian Gentea s-a întâlnit cu mai mulți locatari ai străzii Trivale, pentru a discuta chestiuni legate de o mai bună gestionare a circulației și a parcărilor.

Citiți și: Pitești. Scandalos: Aroganță în trafic – Cu TIR-ul pe linie continuă!

 

Întâlnirea a avut loc la Gura Trivaii. Alături de edil au participat și Iulian Chiriță – director executiv din cadrul Direcției Tehnice, Nicolae Valerică – șeful Poliției Locale Pitești și Dănuț Teodorescu – director executiv în cadrul Primăriei Pitești.

Citiți și: De la dezastru, la strălucire: Școala de Fotbal „Aripi” renaște! Imagini de vis

În cadrul discuțiilor, locuitorii s-au plâns primarului de faptul că locurile de parcare de pe strada Trivale sunt ocupate de către angajații instituțiilor din zonă sau de către cei care le frecventează.

Este vorba despre Direcția Silvică, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I” și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură Marin Drăcea – Stațiunea Pitești.

 

Astfel, locuitorii nu au unde să-și lase mașinile.

În urmă cu o săptămână, această problemă a fost semnalată și de către cunoscutul speolog, scriitor și mediator din Pitești, Gabriel Cazan, care locuiește în această zonă. Acesta solicita public autorităților locale să ia măsuri. Subiectul pe larg, AICI – „Strada Trivale a devenit o parcare (gratuită). Suntem cu nervii în batistă!”

Și scriitorul a fost prezent în cadrul întâlnirii cu edilul.

Ca soluții la nemulțumirile locuitorilor, s-a hotărât să se facă parcare cu plată în Gura Trivaii pentru cei care nu locuiesc în zonă, iar riveranii nu vor plăti.

De mâine se vor lua măsuri pentru implementarea acestor schimbări.

De asemenea, instituțiile din zonă vor fi obligate să își parcheze mașinile în curte.

Știre în curs de actualizare

555×222  MAIA
570 X 90 POSADA 3