930×122 CAPRA 5

amenzi

AU PARCAT CA-N CODRU. POLIȚIA LOCALĂ I-A ARS LA BUZUNARE

Cinci conducători auto au fost astăzi amendați de Poliția Locală Pitești după ce și-au parcat ilegal mașinile pe trotuarele din strada Mircea Eliade – cartierul Găvana.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

„Chiar dacă suntem în subordinea MAI, continuăm să ne ducem la îndeplinire misiunile zilnice. În cazul de față era pusă în pericol integritatea pietonilor, care erau puși în situația de a-și risca viața, nevoiți fiind să meargă se pe partea carosabilă din cauza ocupării trotuarelor. Vom continua și pe viitor  acțiunile de acest gen și vom aplica legea așa cum trebuie”, a declarat pentru ePitești.ro, Bogdan Aristănțoiu, purtătorul se cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Cele cinci sancțiuni aplicate în cazurile menționate cumulează 1.450 de lei.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

„Facem apel la conducătorii auto să dea dovadă dovadă de respect și pentru pietoni”, mai spune purtătorul se cuvânt al Poliției Locale Pitești.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90