pizzeria sapori  930 122

auhan

Auchan a făcut un anunț fantastic! Toți clienții vor da buzna

Auchan a făcut un anunț fantastic! Toți clienții vor da buzna

Citiți și: Ajutor nesperat pentru firme și PFA-uri!

Cei care aleg să meargă la Auchan pentru a recicla trebuie să știe acest lucru.

Reprezentanții supermarket-ului au făcut un anunț foarte important.

Citiți și: Dani Mocanu a dezvăluit cum a făcut 600.000 de dolari pe Tik-Tok

Auchan mărește suma pentru sticlele reciclate.

Astfel, cei care merg cu ambalaje vor primi mai mult de 50 de bani, atât cât este garanția.

Scopul aceste măsuri este de a-i stimula pe români să recicleze pet-urile.

„- 10 bani în plus la fiecare ambalaj reciclat, indiferent de cantitate, oferiți de Auchan clienților care reciclează la aparatele din magazinele retailerului și folosesc cardul de fidelitate, indiferent de unde au făcut cumpărăturile.

Auchan invită românii să recicleze mai mult și, chiar dacă au cumpărat de la alte magazine, le acordă un bonus suplimentar pentru ambalajele reciclate, pe o perioadă de 4 luni.

Auchan a făcut un anunț fantastic! Toți clienții vor da buzna

Până pe 15 septembrie, clienții care scanează cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la aparatele RVM de colectare din magazinele Auchan primesc garanția de 0,5 lei per ambalaj, valabilă 12 luni din momentul emiterii, și ca extra-avantaj 0,1 lei* per ambalaj cu simbol „Ambalaj cu garanție”, sub formă de voucher de fidelitate disponibil în aplicația Auchan.

De asemenea, la acordarea extra-avantajului de 0.1 lei/ambalaj cu simbol reciclat nu există limită privind cantitatea de ambalaje reciclate.”, se arată într-un comunicat de presă.

Mai multe informații, AICI. 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3