Donaris 930 x 122

auchan

Auchan a pregătit super oferte de weekend în magazinele din Pitești

Weekend-ul acesta, Auchan a pregătit promoții speciale la sute de produse, cu super oferte disponibile doar în magazinele din Pitești. În hipermarketurile Auchan Pitești Bradu și Auchan Găvana, clienții pot găsi reduceri și prețuri de neratat la o mulțime de articole.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Doar în Pitești și doar în perioada 28 – 30 ianuarie, toți cei care trec pragul magazinelor Auchan sau plasează comenzi online pe auchan.ro, pot beneficia de 20% bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la categoria citrice (portocale, lămâi, grepfrut, clementine, mandarine, pomelo) și 20% reducere la achiziția de detergent pudră. Ofertele speciale sunt disponibile prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, în limita stocurilor disponibile.

Citiți și: Pitești. Exclusiv: Plecare ȘOC din Auchan! Acum s-a aflat!

În plus, între 26 ianuarie – 15 februarie, Auchan își așteaptă clienții cu reduceri de până la 50% și promoții de tip 1+1, 2+1, 3+1 sau 1 + reducere la cel de-al doilea produs. Pentru comenzile plasate până în ora 12.00 se asigură, în aceeași zi, ridicarea produselor din magazin prin serviciile Click&Collect și Drive sau livrarea la domiciliu.

Nu rata ofertele inedite din acest weekend!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90