Donaris 930 x 122

auchan

Auchan renunță! Ce se întâmplă cu angajații

Auchan renunță la casele de marcat clasice unde angajații scanau produsele!

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Până în 2025 toate magazinele Auchan vor avea numai case self check-out, procesul fiind implementat deja în 12 magazine. În consecință, toți angajații din zona caselor de marcat devin consilieri, noul lor rol fiind acela de a acorda consultanță și suport clienților.

Noul sistem pe care retailerul Auchan îl va implementa treptat în toate magazinele sale presupune între 16 și 50 de case self service, în fucție de suprafața unității,potrivite atât pentru un număr redus de produse, cât și pentru cumpărături mai voluminoase, potrivit companiei, citată de Economica.net.

Citiți și: Pitești. Exclusiv: Plecare ȘOC din Auchan! Acum s-a aflat!

În prezent, 12 dintre magazinele Auchan (hipermarketuri, supermarketuri și magazine de proximitate MyAuchan) din București, Cluj, Constanța, Brașov, Iași și Timișoara sunt deja echipate cu noul sistem de case, urmând ca până în 2025 acesta să fie disponibil în toate unitățile rețelei.

Întregul proces de scanare a cumpărăturilor poate fi realizat în mod individual de către client sau cu ajutorul consilierilor de case, aceștia fiind permanent disponibili pentru a oferi suportul necesar.

Detalii, AICI – Auchan renunță complet la casele de marcat tradiționale. Angajații devin consilieri

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Ana spune:

    Asa , deci n o sa mai existe casieri , numai consilieri , ca sa stea ca putorile sa si ia salariile degeaba Pe urma nu mai dezinformati pentru ca vor fi caserii in paralel pina in 2025 peste tot. si pina in 2025 poate auchan da faliment 😏😏, ori dam chix cu totii daca incepe razboiul !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90