New Profesional Consult 930 x 122

accident

(AUDIO) OFICIAL: ITM ARGEȘ, VERDICT ÎN CAZUL ACCIDENTULUI DE LA ,,DAVILA”

Oficial: ITM Argeș, verdict în cazul accidentului de la „Davila”.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

După cum v-am prezentat în articole precedente, accidentul în care au fost implicaţi balerinii Mihai Dragnea şi Ramona Titov a reprezentat unul dintre motivele de scandal la Teatrul ,,Alexandru Davila” din Pitești (subiectul pe larg, AICI).

Nicolae Poghirc, managerul teatrului, a declarat în presa argeşeană că, de fapt, nu ar fi fost un accident de muncă şi că teatrul nu răspunde pentru cele întâmplate.

Citiți și: Alt bolid de lux BMW, accident grav în Argeș!

De asemenea, în timpul unei şedinte la Teatrul ,,Davila”, Nicolae Poghirc a insinuat că Mihai Dragnea ar fi scăpat-o intenţionat din mână pe Ramona Titov şi că ,,dacă nu eşti apt medical pentru un post, n-ai ce să cauţi.” (click pentru redare):

La o altă şedinţă, managerul teatrului a spus că balerina accidentată ar avea doar o ,,umflătură” şi că incidentul nu ar putea fi considerat un accident de muncă: ”Ceva… genul o umflătură. (…) Eu vă spun că ITM-ul (n.r. – Inspectoratul Teritorial de Muncă) aşa a spus, că nu este un accident de muncă.” (click pentru redare):

V-am promis că vă vom prezenta punctul de vedere oficial al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Argeş. În urma cererii pe care am depus-o la ITM, răspunsul instituției este clar: ,,Evenimentul a fost încadrat în categoria accidentului de muncă.” (click pe imagine pentru mărire):

Prin urmare, este limpede că Nicolae Poghirc nu îşi asumă funcţia pe care o deţine şi nici evenimentele care au avut în loc în instituţia pe care o administrează.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90