930×122 CAPRA 5

accident

(AUDIO) OFICIAL: ITM ARGEȘ, VERDICT ÎN CAZUL ACCIDENTULUI DE LA ,,DAVILA”

Oficial: ITM Argeș, verdict în cazul accidentului de la „Davila”.

Citiți și: Accident grav aproape de tunelul de la Momaia al autostrăzii Pitești – Sibiu!

După cum v-am prezentat în articole precedente, accidentul în care au fost implicaţi balerinii Mihai Dragnea şi Ramona Titov a reprezentat unul dintre motivele de scandal la Teatrul ,,Alexandru Davila” din Pitești (subiectul pe larg, AICI).

Nicolae Poghirc, managerul teatrului, a declarat în presa argeşeană că, de fapt, nu ar fi fost un accident de muncă şi că teatrul nu răspunde pentru cele întâmplate.

Citiți și: Impact devastator: Trei mașini făcute praf de un șofer care a fugit de la locul faptei

De asemenea, în timpul unei şedinte la Teatrul ,,Davila”, Nicolae Poghirc a insinuat că Mihai Dragnea ar fi scăpat-o intenţionat din mână pe Ramona Titov şi că ,,dacă nu eşti apt medical pentru un post, n-ai ce să cauţi.” (click pentru redare):

La o altă şedinţă, managerul teatrului a spus că balerina accidentată ar avea doar o ,,umflătură” şi că incidentul nu ar putea fi considerat un accident de muncă: ”Ceva… genul o umflătură. (…) Eu vă spun că ITM-ul (n.r. – Inspectoratul Teritorial de Muncă) aşa a spus, că nu este un accident de muncă.” (click pentru redare):

V-am promis că vă vom prezenta punctul de vedere oficial al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Argeş. În urma cererii pe care am depus-o la ITM, răspunsul instituției este clar: ,,Evenimentul a fost încadrat în categoria accidentului de muncă.” (click pe imagine pentru mărire):

Prin urmare, este limpede că Nicolae Poghirc nu îşi asumă funcţia pe care o deţine şi nici evenimentele care au avut în loc în instituţia pe care o administrează.

555 X 222 CAPRA
570 X 90 CAPRA 3