Donaris 930 x 122

hipermarketuri

AUTOBUZELE HIPERMARKETURILOR DIN PITEȘTI AR PUTEA FI INTERZISE

Transportul gratuit de persoane către centrele comerciale din Piteşti realizat cu alte mijloace auto decât autobuzele Publitransului, societate a Consiliului Local, ar putea fi interzis.

Citiți și: Vești bune! Este oficial: elevii primesc bani!

Societatea a transmis Consiliului Local şi Primăriei Piteşti o adresă în care reclamă că pe rutele respective operatorii privaţi de transport contractați de hipermarketuri folosesc ilegal traseele şi staţiile Publitrans. Publitrans are curse regulate către hipermarketurile din oraş, astfel încât celelalte mijloace de transport ar putea fi interzise.

Cornel Ionică, viceprimar al municipiului Piteşti, a precizat astăzi că va informa consilierii locali în legătură cu acest aspect şi că o decizie va fi luată în cel mai scurt timp. (Foto: autobuz Publitrans)

Citiți și: Decizie dură privind transportul în comun! Șoferii sunt obligați

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90