930×122 CAPRA 5

aur

AUTOBUZUL AUR, ÎN PIAŢA MUNTENIA DIN PITEŞTI. TUDOR PENDIUC, PREZENT ÎN MULŢIME

Un autobuz politic a fost fotografiat în acest weekend în centrul Piteştiului, în parcarea Hotelului Muntenia. Mai multe persoane, unele de notorietate, au fost observate în mulţime. Printre acestea, fostul primar Pendiuc (FOTO), dar şi generalul Chelaru.

Citiți și: Secretul primarului piteștean cu cea mai lungă „domnie”. Acum s-a aflat

Se pare că a fost vorba de un „miting de mulţumire” pentru scorul mare obţinut de AUR la Alegerile Parlamentare din 6 decembrie a.c., în urma cărora Mircia Chelaru a fost ales acum deputat pe listele AUR în Argeş.

Interesantă este însă prezenţa lui Tudor Pendiuc la miting. Fostul edil se înscrisese anul acesta în Partidul Ecologist, iar acum se pare că este tentat de politica ultra naţionalistă a celor de la AUR.

Citiți și: Breaking! Tudor Pendiuc, în fața magistraților. Ce a decis instanța

Tudor Pendiuc a fost condamnat la 8 ani de închisoare cu executare în dosarul Publitrans, însă a făcut apel şi aşteaptă pronunţarea Curţii de Apel Bucureşti.

(Sursa Foto: Facebook – Aurel Oprisor)

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Gogu spune:

    Mai bine vizitau ‘coliba cu asi ,de la Colibasi care le va fi hotel.

  • Bujie spune:

    Pendiuc s-ar inscrie si in Partidul Curvelor, doar-doar mai prinde ceva …

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3