SMART KIDS 930X122

autostrada

AUTOSTRADA BUCUREŞTI-PITEŞTI, SUB PAZĂ

Autostrada Bucureşti-Piteşti, sub pază. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a demarat o licitaţie pentru a achiziţiona servicii de pază pentru secţia de autostrăzi, începând cu Bucureşti-Piteşti (A1), contractul urmând să fie atribuit pentru o durată de numai 21 de luni.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a demarat o licitaţie pentru a achiziţiona servicii de pază pentru secţia de autostrăzi, contract cu o valoare de până la 4.380.000 de lei, fără TVA, pentru 21 de luni.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 26 aprilie 2018, iar termenul pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare, 27 aprilie.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

Data limită de evaluare a ofertelor este 27 august anul acesta.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90