930×122 CAPRA 5

apa canal

Avarie majoră! McDonald’s și Vel Pitar, afectate

Avarie majoră! McDonald’s și Vel Pitar, afectate

Citiți și: Pitești. Scandalos: Aroganță în trafic – Cu TIR-ul pe linie continuă!

La această oră, reprezentanții societății Apă Canal 2000 S.A. lucrează pentru remediarea unei avarii majore.

Conform informațiilor pe care ePitești a reușit să le obțină sunt afectați abonații din zona de Nord a municipiului Pitești. Inclusiv societăți comerciale au rămas fără apă.

Citiți și: Imaginile dezastrului: Brazi imenși, scoși din rădăcini, au căzut pe bloc!

Probleme ar fi la conducta de apă DN 600.

Problema a fost anunțată de Apă Canal încă de ieri, 10 august.

„Astăzi, 10 august 2024, în intervalul orar 11.15 – 16.00, se va întrerupe furnizarea apei pentru remedierea unei avarii. 

Și vor fi afectați consumatorii din municipiul Pitești, bulevardul Nicolae Bălcescu (de la nr.152 până la nr. 186), McDonald’s, Vel Pitar, firma Macro.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”

Însă, astăzi, 11 august, pe site-ul instituției a fost actualizat anunțul. Piteștenii care locuiesc în zonă trebuie să știe că problema va persista cel puțin până mâine, 12 august.

„Din cauza unor situații neprevăzute, oprirea furnizării apei din municipiul Pitești, bulevardul Nicolae Bălcescu, se prelungește până în data de 12 august, ora 16.00.” 

Telefonic, însă, cei de la societate au precizat pentru ePitești că furnizarea apei ar urma să fie reluată „mâine seară”.

În ceea ce privește firmele mari afectate, precum McDonald’s și Vel Pitar, înțelegem că sunt alimentate cu cisterna pentru a-și continua putea desfășura activitatea.

Amănunte despre avarii și lucrări neprogramate puteți afla accesând site-ul Apă Canal, AICI.

Puteți lăsa comentarii la acest articol pe FACEBOOK, AICI

555 X 222 CAPRA
570 X 90 CAPRA 3