EcoMoto 930×122

a1

AZI, ÎN ARGEȘ: SE ANUNȚĂ TRAFIC INFERNAL

Azi, în Argeș: Se anunță trafic infernal. Astăzi vor continua lucrările începute ieri pe DN 65 Pitești – Slatina, între kilometrii 115 şi 117, în comuna argeșeană Albota.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

De asemenea, lucrări de reparații la suprafaţa carosabilă vor fi făcute azi și pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 134 şi 154 (pe sectorul Zamfireşti – limita cu judeţul Vâlcea).

Datele sunt furnizate de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, care atenționează asupra aglomerației care se va produce în zonele cu lucrări.

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții pe mai multe drumuri importante din județ

Potrivit sursei citate, tot astăzi, până la ora 19, pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, se vor executa lucrări de frezare pe tronsoanele kilometrice 94 – 92 și 102 – 101. În dreptul utilajelor de lucru, autovehiculele vor fi redirecţionate de pe a doua bandă pe prima.

Se va circula cu dificultate și între kilometrii 26 şi 20, acolo unde se vor curăţa glisierele mediene, motiv pentru care, pe anumite porţiuni, a doua bandă va fi restricţionată. Conducătorii auto sunt sfătuiți să se încadreze din timp pe banda deschisă. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90