930×122 CAPRA 5

eduard nonu

AZI, ÎN PITEȘTI: LICITAȚIE PENTRU 6 LICEENI TALENTAȚI ȘI PENTRU VIAȚĂ

Astăzi, începând de la ora 18:30, pe terasa pub-ului Bistro 27 din Pitești 6 liceeni din oraș talentaţi la pictură îşi vor expune creaţiile, care vor putea fi licitate de public. Unii dintre ei au fost subiecți ai unor articole publicate de ePitești. Acțiunea are și un caracter umanitar, în sprijinul lui Eduard Nonu, tânărul din Pitești bolnav de leucemie despre care am scris în mai multe rânduri.

Citiți și: Tinerii din România pot călători GRATIS!

Vor fi și invitați speciali.

,,Vom face cunoscuți comunității în care trăiesc 6 tineri talentați și vom încerca să îi determinăm să își urmeze pasiunea, chiar dacă uneori aici, în țară, lucrurile nu sunt chiar atât de simple.

Citiți și: Argeș. Operațiune critică de salvare! Jandarmii, mobilizare imediată

Aceștia își vor expune creațiile, care vor putea fi licitate de participanții la eveniment. Mai mult, pentru că prin ochii copiilor viitorul se vede cel mai bine, prin lucrări individuale făcute în atelierul de pe terasă artiștii noștri ne vor arăta imaginea Piteștiului 2025.

Evenimentul va avea și o latură caritabilă, care a pornit de la dorința acestor tineri de a ajuta la rândul lor. Astfel, pe parcursul evenimentului va exista o urnă mobilă în care participanții vor putea dona bani pentru Eduard Nonu, un tânăr din Pitești bolnav de leucemie, care în prezent se află în Italia pentru tratament de specialitate.’’, anunță organizatorii.

Invitaţi speciali vor fi micul tenor și solist de muzică ușoară Alex Pîrvu, pe care îl știți de la emisiunea tv Next Star, baschetbalistul american Ron Ross, ca de altfel și întreaga echipă de baschet a BCM U Piteşti și majoretele care animă jocurile îndrăgitului team.

Taxa de participare pentru public este de 50 de lei. Ea poate fi achitată cash sau în contul bancar RO64 BACX 0000 0010 1912 2002, deschis pe numele Asociatia ECOSIM EVENTS.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90