New Profesional Consult 930 x 122

bacalaureat 2022

BAC în Argeș: Elevii s-au cumințit! Astăzi, fără tentative de copiat

La a doua probă scrisă a examenului național de Bacalaureat (proba obligatorie a profilului) din sesiunea iunie-iulie 2022, în județul Argeș au fost prezenți 3914 candidați din totalul de 4015 absolvenți înscriși.

Citiți și: Argeș: 359 de note de 10 la Bacalaureat 2022

În județul Argeș, examenul de bacalaureat se desfășoară în 16 centre de examen (Pitești, Curtea de Argeș, Câmpulung, Costești, Mioveni, Topoloveni).

Subiectele și baremul de corectare vor fi publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Citiți și: Argeș: Elevi eliminați de la BAC! Au fost prinși cu telefoane și fițuici

La proba de astăzi, nu au fost cazuri de eliminări pentru fraudă sau tentativă de fraudă, transmite inspectorul școlar general al ISJ Argeș, Dumitru Tudosoiu.

Următoarea probă, E d) – proba la alegere a profilului și a specializării – se va susține miercuri, 22.06.2022.

„Mult succes, dragi absolvenți și rezultate pe măsura așteptărilor!”, este mesajul transmis de inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu.

Reamintim că ieri, 20 iunie, la prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat din acest an, trei elevi au fost eliminați din examen pentru tentativă de copiat. Subiectul pe larg, AICI – Argeș: Elevi eliminați de la BAC! Au fost prinși cu telefoane și fițuici.

Foto descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3