NOR CURIER 930X122

podul viilor

BALAMUC LA PODUL VIILOR. APOSTOLICEANU INTERVINE

Balamuc la Podul Viilor. Apostoliceanu intervine. Printr-un comunicat de presă, Primăria Piteşti a anunțat că începând din data de 16 octombrie 2018 supravegherea traficului rutier în zona Podul Viilor îi revine exclusiv Poliției Naționale (AICI puteți citi subiectul pe larg).

Citiți și: Pitești. Atenție: Pericol mare în Trivale!

Viceprimarul Sorin Apostoliceanu intervine și spune că informația din comunicatul trimis ieri de Primărie în ceea ce privește data de 16 octombrie este greșită.

,,Decizia nu a fost luată de ieri, Poliţia Naţională a fost cea care a dirijat traficul în zona Podul Viilor încă de la 1 octombrie 2018. Au greşit colegii mei în informarea de ieri.

Citiți și: Exclusiv. Flerul polițiștilor, incredibil: Audi oprit, tineri prinși cu droguri în Pitești

S-a înţeles greşit faptul că balamucul de acolo a fost cauzat de poliţiştii locali, nu! Regula din trecut, conform unui protocol, era ca jumătate de lună să dirijeze Poliţia Locală, iar cealaltă jumătate să dirijeze Poliţia Naţională. Ulterior, Poliţia Naţională nu a mai avut nevoie de ajutorul nostru, al celor de la Locală, şi aşa s-a ajuns să dirijeze doar cei de la Naţională”, precizează pentru ePitești viceprimarul Sorin Apostoliceanu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90