NOR CURIER 930X122

echipamente

BANI GREI PE ECHIPAMENTE LA SPITALUL JUDEŢEAN

Bani grei pe medicamente la Spitalul Judeţean. Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Argeş din punct de vedere financiar şi administrativ, se dotează cu echipamente noi.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

În acest sens a fost lansată o licitaţie pentru achiziţia a diverse medicamente şi echipamente necesare desfăşurării în bune condiţii a actului medical. Valoarea estimată a contractului este de 2.300.000 de lei, fără TVA.

De curând, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti a fost dotat şi cu un RMN din banii Ministerului Sănătăţii (detalii, AICI). Următoarea investiţie importantă este legată de înfiinţarea unei secţii de radioterapie, necesară pentru miile de bolnavi de cancer din Argeş care acum fac naveta spre alte centre medicale din ţară în vederea efectuării tratamentului.

Citiți și: Atenție, șoferi: Fără aceste echipamente în mașină, amendă garantată!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3