New Profesional Consult 930 x 122

bani

Bani în plus pentru firmele care fac asta

Bani în plus pentru firmele care fac asta

Citiți și: În februarie, acești salariați primesc bani mai mulți!

Ministrul Marius Budăi a anunțat că două proiecte finanțate din fonduri europene destinate angajării tinerilor și peroanelor peste 45 de ani vor fi implementate de Ministerul Muncii.

Sprijinirea mediului de afaceri pentru a-și apăra locurile de muncă existente, dar și pentru crearea de noi locuri de muncă, a fost permanent o prioritate pentru mine și pentru PSD!

Citiți și: Un tânăr de 24 de ani s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro

În acest sens, am atras noi fonduri europene pentru subvenționarea angajării tinerilor, dar și a persoanelor peste 45 de ani!

MMSS, prin Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), va implementa, în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023, două noi proiecte: ”PRO NEETs RMPD – Stimularea integrării absolvenților NEETs pe piața muncii” și ” PROACCES 4 – Subvenționarea locurilor de muncă pentru șomeri”, cofinanțate din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman.

Banii sunt destinați angajatorilor care încadrează în muncă persoane din aceste categorii de persoane, iar prin aceste proiecte venim atât în sprijinul mediului de afaceri, cât și în cel al șomerilor„, a scris miercuri, pe pagina sa de Facebook, ministrul Muncii.

Foto descriptiv

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570×90 MAIA