New Profesional Consult 930 x 122

bani

Bani în plus pentru români. Data la care ajung banii!

Bani în plus pentru români. Data la care ajung banii!

Citiți și: S-a decis! Bani pentru cei care stau la bloc!

Mulți români se confruntă cu dificultăți financiare și au nevoie de sprijinul statului pentru a face față cheltuielilor.

În acest sens, Guvernul derulează diverse programe de susținere, printre care și oferirea de carduri sociale.

Citiți și: Premieră: Se dau noi vouchere pentru acești români!

Una dintre cele mai populare măsuri este alimentarea cardurilor de alimente.

În luna iunie, o nouă tranșă de 250 de lei va ajunge la beneficiari.

Cardurile vor fi alimentate în perioada 14-25 iunie, conform Infofinanciar.ro.

Bani în plus pentru români. Data la care ajung banii!

Aceasta este doar o parte dintr-un program continuu, prin care românii vor primi 250 de lei la fiecare două luni și în 2024.

Această măsură are ca scop ajutorarea celor care se confruntă cu dificultăți economice, oferind un sprijin regulat pentru a acoperi costurile alimentelor și alte necesități.

Guvernul își propune să susțină constant familiile nevoiașe prin aceste carduri sociale, asigurându-se că banii ajung la timp și contribuind astfel la stabilitatea financiară a cetățenilor.

Românii care beneficiază de acest sprijin se pot aștepta la tranșe regulate, ceea ce va ajuta la planificarea bugetului familial și la reducerea stresului financiar.

Aceasta este o inițiativă importantă care demonstrează angajamentul Guvernului de a sprijini cetățenii în perioadele dificile.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Darandoi spune:

    Ar fii bine venitii EU am o pensie de 1281 Lei din care 500 de Lei ii dau rata la Car pt ca am cumparat lemne pt, klarna si din cei 781 de Lei nu mi pot acoperii medicament ele, aliment ele si facturile pt, apa, curet electric si internet. Multumesc anticipat

  • Suciu irina spune:

    sunt Suciu irina dece mie de exemplu nu mi sa alimentat cardul de alimente pe luna aprilie dece as vrea sa știu că de Paști era vorba că se alimentează cardurile de alimente.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3