Donaris 930 x 122

bărbat

BĂRBAT ACUZAT DE TÂLHĂRIE, REŢINUT DE POLIŢIŞTI

Poliţiştii Secţiei 1 şi ai Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au reţinut un tânăr de 20 de ani după ce acesta ar fi încercat să sustragă prin violenţă bunuri dintr-o societate comercială. Individul este bănuit şi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat, în care prejudiciul se ridică la aproximativ 7.000 de lei.

Citiți și: Video – Focuri de armă între polițiști și polițiste

Secţia 1 de Poliţie a fost sesizată ieri despre faptul că într-o clădire din Piteşti, în care se află și sediul cotidianului TOP și al televiziunii Argeș TV, o angajată a surprins un tânăr care intrase prin efracţie. Acesta a agresat angajata şi a părăsit locul faptei.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliţie, care, în urma căutărilor, au identificat un bărbat de 20 de ani din comuna Lunca Corbului ascuns în incinta imobilului.

Citiți și: Schimbare importantă în caz de accident rutier!

În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că tânărul ar fi pătruns prin efracţie în acelaşi imobil și în noaptea de 18 spre 19 septembrie, de unde ar fi sustras bunuri în valoare totală de circa 7.000 de lei. Cel în cauză figura în Sistemul de Informaţii Schengen ca fiind căutat în vederea participării la o procedură judiciară.

Majoritatea bunurilor sustrase au fost recuperate.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru furt calificat şi tentativă la tâlhărie calificată. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Piteşti cu propunere de arestare preventivă.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3