New Profesional Consult 930 x 122

atac urs

Bărbat atacat de urs la Vidraru

Bărbat atacat de urs la Vidraru.

Citiți și: Exclusiv/ Incident deosebit de grav! Atacat de un animal extrem de periculos, ACUM!

UPDATE 2, ISU Argeș transmite: 

Bărbatul a fost adus cu un autoturism spre echipajul SMURD de către un prieten. Pacientul a suferit o plagă de aproximativ 10 cm lungime la nivelul antebrațului, provocată de gheara ursului.

Citiți și: Gest halucinant pe Transfăgărășan! Atacat de urs

UPDATE 1

„Bărbat conștient, de aproximativ 50 de ani, cu leziuni la nivelul antebrațului. Bărbatul ar fi fost atacat de urs, în zona Barajului Vidraru. Intervin echipaj SMURD de prim ajutor calificat pentru acordarea îngrijirilor medicale și transportul victimei la spital”, a transmis ISU Argeş.

Ştirea iniţială

Clipe teribile pentru un bărbat care, în urmă cu puţin timp, a fost atacat de un urs în zona Barajului Vidraru. În timpul atacului, sălbăticiunea i-a provocat leziuni la antebraţ, cu dinţii şi ghearele.

Din primele informaţii, victima, în vârstă de aproximativ 50 de ani, este conştientă. Nu se cunosc momentan circumstanţele în care a avut loc incidentul.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Mihai spune:

    Pai daca a vrut sa para „viteaz”,asa merita. Acum banuiesc ca o dam cu „e vina animalului”. Lasa l linistit acolo si ti vezi de drum,nu te dai jos la el….pacat ca doar atat a patit…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90