930×122 CAPRA 5

talharie

Bărbat cercetat după ce a tâlhărit o bătrână în stradă, la Pitești

Bărbat cercetat după ce a tâlhărit o bătrână în stradă, la Pitești

Citiți și: Pitești. Revoltător! Un tânăr și-a bătut joc de un bărbat fără adăpost

Un bărbat de 35 de ani, din Bragadiru, județul Ilfov este bănuit de polițiștii argeșeni că, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Pitești, ar fi sustras prin acte de violență un lanț de aur și un cercel de la o femeie de 77 de ani.

„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, conform art. 233 din Codul Penal.

Citiți și: Atac în Pitești! Ce a pățit un tânăr pentru 50 de lei

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 17 octombrie 2020, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Pitești, un bărbat de 35 de ani, din Bragadiru, județul Ilfov, ar fi sustras prin acte de violență un lanț de aur și un cercel de la o femeie de 77 de ani.”, transmite IPJ Argeș.

Bărbatul în cauză se află în prezent în stare de arest preventiv, pentru comiterea unor fapte similare pe raza altor județe.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90