Donaris 930 x 122

accident mortal

Bărbat omorât de un tânăr drogat

Bărbat omorât de un tânăr drogat

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Un bărbat aflat pe un moped a fost accidentat mortal, sâmbătă, după ce a fost lovit de un motociclu condus de un tânăr drogat, informează, duminică, Inspectoratul de Poliție Județean Galați.

Potrivit Agerpres, polițiștii rutieri au fost anunțați prin 112 despre producerea unui accident rutier mortal pe DE 581, în afara localității Cosmești.

Citiți și: Bunică de 87 de ani, anchetată pentru o faptă incredibilă!

În accident au fost implicate un moped și un motociclu, iar din primele verificări a reieșit că un bărbat, de 65 de ani, din comuna Cosmești, conducătorul mopedului, nu a acordat prioritate de trecere la plecare motociclului, în urma impactului dintre cele două vehicule rezultând decesul acestuia.

De asemenea, conducătorul motociclului, un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Tecuci, a fost rănit, fiind transportat la spital.

Acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru opiacee.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Foto descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3