EcoMoto 930×122

bataie

Bărbatul care a coborât din BMW și a luat la bătaie un alt șofer a fost reținut

Update, 26 ianuarie, ora 13.18

Bărbatul care a coborât din BMW și a luat la bătaie un şofer, marţi seara, în traficul din Bucureşti, a fost reținut pentru 24 de ore, transmite Poliţia Capitalei, potrivit Agerpres.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Atât el cât și femeia care a luat parte la acest eveniment sunt cercetați pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Știrea inițială, 25 ianuarie, ora 15.28 – Bătaie în trafic! Șofer scuipat, înjurat și luat la pumni și picioare!

Bătaie în traficul din București, de Ziua Unirii! Șoferul unui Logan a fost luat la palme, pumni și picioare de o femeie și un bărbat care au coborât dintr-un BMW.

Citiți și: Pitești. „Șmecherii” care au atacat 2 puști în Centru, prinși! Cine sunt aceștia

Incidentul s-a întâmplat în seara de 24 ianuarie, Ziua Unirii, pe Calea 13 Septembrie din Capitală. Toată scena a fost filmată de camera de bord a unui autoturism aflat în trafic la acel moment. Imaginile au fost postate și pe YouTube.

Atenție! Imagini video cu limbaj licențios și cu un puternic impact emoțional!

 

Din imagini se observă cum un bărbat coboară furios dintr-un BMW și îi dă un pumn în piept unui șofer coborât dintr-un Logan.

Din BMW coboară imediat și o femeie care începe să înjure, apoi amândoi se năpustesc asupra șoferului, cu lovituri. Potrivit bărbatului care a fost martor la întreaga scenă, femeia țipa, îl scuipa și îl lovea la rândul său pe bărbat.

Sub rafala de pumni, bărbatul cade pe mașina mea”, mai spune martorul. Scandalul ar fi pornit de la o încadrare greșită.

Sursă video: YouTube Paul Gabriel Andrei

Sursă foto: captură video YouTube Paul Gabriel Andrei

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

10 comentarii

  • Anonim spune:

    Tigani cu BMW… Asta ar trebui sa scrie direct pe cartea de identitate, in loc de codul numeric personal.

  • Andrei spune:

    Asta e România dacă nu le face nimeni nimic. Suntem conduși de țiganii care fac ce vor ca sunt susținuți de poliție. Sifoanele poliției. Ar trebui permisul suspendat pe viața și dosar penal pe loc și dați pe toate programele tv sa nu mai facă și altii

  • Anonimul spune:

    Și eu sunt țigan și eu am
    BMW dar nu fac așa in trafic chiar dacă mai sunt oameni care greșesc mereu nu știu ce tot aveți cu țiganii oare și ei nu sunt tot oamenii ca sunt rase între rase e adevărat dar nu i mai băgați pe toți in aceeași oala

  • Teodorescu Marius spune:

    Pana nu se da o lege prin care se ANULEAZA permisul,se Confisca masina pana la plata amenzii sau amenzilor,puscarie cu executare de la 3 luni la 1 an sau mai mult in functie de gravitate nu se rezolva nimic….judecati in regim de urgenta si in 24 ore la PUSCARIE

  • Anonim spune:

    @Anonimul – Se vede ca te supraevaluezi si ca nu esti departe in privinta caracterului, dovada expresia „mai sunt oameni care gresesc”. Asa ceva nu se numeste greseala, ci infractiune, greselile omenesti e adevarat ca mai pot fi iertate, dar ceea ce vezi aici in film e comportament deliberat, un mod de a gandi, de a trai. Si „analiza” ta mai sufera si de alte enormitati. In primul rand, tiganii nu sunt o „rasa”, nu exista rasa tiganeasca, ei sunt o „cultura”, o comunitate care se ghideaza dupa niste „principii” de viata primitive, anti-sociale, distructive. In al doilea rand, cliseul tau din final („sunt tot oameni”) merita un singur raspuns: da, e pacat ca 99,99% dintre tigani murdaresc prin comportamentul lor reputatia celorlalti 0,01%, n-ar trebui sa-i bagam pe toti in aceeasi oala.

  • Gogu spune:

    Hai,marș în Pakistan toate ciorile!!! Vă da ‘ți acolo cu BMW urile, ascultați manele la maxim, etc. Ja ‘ la Pakistan!!!

  • Marius spune:

    Corect. Nu sunt toți la fel dar 90% sunt needucați,hoti,și in special SIFOANE LA POLIȚIE, așa ziși INTERLOPI. Dacă s-ar aplica legea ar fi altceva. Ei fac ce vor ca știu ca nu le face nimeni nimic.

  • marian spune:

    ce pute an invidie si bara de autobuz in comentari
    sunteti invidiosi ca naveti si voi bmw

  • Anonim spune:

    :-))))))))) @Anonimul – Uite-l, frate, pe @marian, inca unul din „comunitate” fata de care gresim fiindca „ii bagam in aceeasi oala pe toti”… Daca vrei sa faci un pas in fata in viata ta, asculta sfatul acesta: comporta-te precum oamenii civilizati (din ceea ce ai spus in comentariul initial cred ca esti capabil), nu te mai lauda niciodata ca esti tigan (fiindca nimeni nu face diferenta daca nu adopti stilul lor vechi de imbracaminte sau de a vorbi), vinde dracului acel BMW sh, care e un cazan periculos pe roti, si vezi-ti de viata ta fara sa imbratisezi vreun principiu al „tiganimii”. O sa fii mai fericit, chiar daca conduci in scarba un Logan.

  • Cititor spune:

    Votantii PSD!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3