930×122 CAPRA 5

bataie

Bătaie cruntă între elevi, lângă școală!

Bătaie cruntă între elevi, lângă școală! Directorul a anunțat Poliția

Citiți și: Cutremure într-o zonă total neobișnuită! Date oficiale

Un incident deosebit de violent s-ar fi petrecut, în cursul zilei de luni, în apropierea unei unităţi de învăţământ din localitatea Oţelu Roşu, judeţul Caraş-Severin, transmite Observator.ro.

 

Citiți și: O tânără de 25 de ani versus 2 polițiști locali. Cine a câștigat

„Ieri, la ora 14.30, polițiști de la Poliția Orașului Oțelu Roșu au fost sesizați de către directorul unei unități de învățământ din oraș despre o altercație izbucnită între elevi.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că ieri, în jurul orei 14.00, după terminarea orelor de curs, între 4 tineri cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, elevi la două unități școlare din oraș, ar fi izbucnit un conflict spontan, unul dintre aceștia fiind agresat fizic, conflictul derulându-se pe stradă, în proximitatea unei unități școlare.

Toți cei implicați au fost invitați la sediul poliției, împreună cu reprezentanții legali, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispunerea de măsuri legale”, transmite Poliția din Caraș-Severin.

Mai multe detalii despre subiect, AICI.

Foto: Antena 3/ Video: Observator.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3