Donaris 930 x 122

craiova

BĂTAIE DE JOC PE UN DRUM NAŢIONAL ÎN ARGEŞ!

Bătaie de joc pe un drum naţional în Argeş! Iarna a trecut, dar urmările ei se văd bine pe unele artere de circulaţie, inclusiv naţionale.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

De exemplu, pe tronsonul de drum naţional care leagă zona Vămii Piteşti de sensul giratoriu de pe DN Piteşti – Craiova au apărut adevărate cratere. Şi nu oriunde, ci chiar în sensul giratoriu (şi aşa „strâns” de la intrarea într-un cunoscut complex comercial de tip hipermarket). Gropile pun în pericol structura de rezistenţă a maşinilor şi suspensiile, expunându-i pe şoferi la pericolul de a se accidenta, mai ales dacă îşi dau seama în ultimul moment de găurile din faţa lor.

Situaţia trenează de circa o lună, iar gropile se adâncesc pe zi ce trece. Ministrul Transporturilor, Răzvan Alexandru Cuc, a fost recent în Argeș şi a promis (ca și predecesorii săi) autostradă de la Piteşti la Sibiu, dar subordonații lui nici măcar o amărâtă de groapă nu sunt în stare să astupe?!

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3