EcoMoto 930×122

barbati

Bătaie în plină stradă între doi bărbați. Unul a ajuns la spital, iar celălalt la secția de Poliție

„În după-amiaza zilei de 16 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la o stare conflictuală între doi bărbați, petrecută pe o stradă din același municipiu.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Cele două persoane au fost identificate de polițiști, strada conflictuală fiind aplanată. Din prime verificări s-a stabilit că starea conflictuală a avut loc între un bărbat de 26 de ani, din Băiculești, și un bărbat de 33 de ani, din Curtea de Argeș.

Întrucât bărbatul de 33 de ani a suferit leziuni, acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri. Celălalt bărbat, de 26 de ani, a fost condus la sediul poliției.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 193 alin.1 și art. 371 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș. Cercetările continuă, pentru administrarea de probatoriu și luarea măsurilor legale care se impun.”, transmite IPJ Argeș.

Foto principal: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90