New Profesional Consult 930 x 122

barbati

Bătaie în plină stradă între doi bărbați. Unul a ajuns la spital, iar celălalt la secția de Poliție

„În după-amiaza zilei de 16 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la o stare conflictuală între doi bărbați, petrecută pe o stradă din același municipiu.

Citiți și: Se schimbă regulile la admiterea în Școlile de Poliție. Noi norme la probele sportive

Cele două persoane au fost identificate de polițiști, strada conflictuală fiind aplanată. Din prime verificări s-a stabilit că starea conflictuală a avut loc între un bărbat de 26 de ani, din Băiculești, și un bărbat de 33 de ani, din Curtea de Argeș.

Întrucât bărbatul de 33 de ani a suferit leziuni, acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri. Celălalt bărbat, de 26 de ani, a fost condus la sediul poliției.

Citiți și: Înfiorător! Gravidă lăsată să aștepte ore în șir la spital până i-a murit copilul

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 193 alin.1 și art. 371 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș. Cercetările continuă, pentru administrarea de probatoriu și luarea măsurilor legale care se impun.”, transmite IPJ Argeș.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Donaris 570×90