New Profesional Consult 930 x 122

candidati

BĂTAIE PE LOCURI LA POLIŢIE

Bătaie pe locuri la Poliţie! Vineri, 7 octombrie 2016, a fost ultima zi în care doritorii s-au putut înscrie la concursul organizat de Poliţie pentru ocuparea din sursă externă a celor 21 de posturi vacante.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

În perioada 3-7 octombrie şi-au depus candidatura la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş 261 de persoane.

Pentru cele 8 posturi de agenţi de ordine publică în mediul urban, respectiv 2 la Secţia 2 Poliţie Piteşti, 2 la Secţia 4 Poliţie Piteşti, două la Biroul Ordine Publică Câmpulung şi 2 la Biroul Ordine Publică Curtea de Argeş şi-au depus dosare 97 de persoane.

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

Pentru cele 13 posturi destinate încadrării directe ca ajutori şefi de post la posturile de poliţie Bughea de Sus, Căldăraru, Cetăţeni, Cicăneşti, Drăganu, Izvoru, Poenarii de Argeş, Poiana Lacului, Răteşti, Râca, Sălătrucu, Ungheni, respectiv Valea Iaşului s-au înscris 161 de candidaţi.

Pentru postul de ofiţer la Poliţia Oraşului Coteşti – Formaţiunea de Ordine Publică Urban un candidat înscris, iar pentru reîncadrarea persoanelor care au avut calitatea de agent de poliţie, respectiv ajutor şef de post la Postul de Poliţie Băiculeşti, s-au înscris 2 candidaţi.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90