New Profesional Consult 930 x 122

bază națională de atletism

Bază sportivă națională de aproape 9 milioane € în Trivale!

Bază sportivă națională de aproape 9 milioane € în Trivale!

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Piteștiul va avea o bază sportivă națională de atletism. Investiția se ridică la aproape 9 milioane de euro, cu tot cu TVA.

Și se regăsește în Programul provizoriu de investitii al municipiului Piteşti pe anul 2024.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Consilierii locali vor avea de votat mâine, în ședință extraordinară un proiect pentru aprobarea Studiului de Fezabilitate, a devizului general şi a indicatorilor tehnico-economici pentru acest obiectiv de investiții.

În documente se mai arată și că a fost înaintată către C.N.I. Solicitarea privind includerea în Programul National de Constructii de Interes Public sau Social.

Municipalitatea arată că se doreşte realizarea unui stadion de atletism în cadrul viitorului complex sportiv „Nicolae Dobrin”.

Bază sportivă națională de aproape 9 milioane € în Trivale!

Viitoarea bază va fi certificată de Asociatia Internatională a Federatiilor de Atletism: categoria II pentru a fi aliniat standardelor actuale privind organizarea competițiilor sportive la nivel national şi/sau internațional.

Valoarea estimată privind cheltuielile necesare realizării investiției este de 44.321.716,60 lei, inclusiv T.V.A.. Adică aproape 9 milioane de euro.

„Finantarea obiectivului se va realiza, în conditiile legii, de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administratiei prin Compania Natională de Investitii „C.N.I.” S.A. şi de către beneficiar, Consiliul Local al Municipiului Piteşti.”, se arată în documente.

Foto: Descriptiv – Stadionul de Atletism Craiova/ Sursă: Facebook Mihail Genoiu

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Cezar spune:

    Bine bine, dar despre licitatia pentru stadion ce se mai aude? S-a finalizat, cine este castigatorul in caz ca da? Eventuale contestatii?

    Vad ca se cam tine la sertar proiectul pana mai aproape de alegeri, sa aibe unii cu ce se lauda, nu de alta…. dar cand nu au facut nimic 4 ani…..stiti voi, cam greu cu recerutul votului.

    Noroc ca vor astia sa comaseze alegerile prin mai, ca altfel asteptam dupa licitatia aia pana la toamna!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90