EcoMoto 930×122

BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS

BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS, PE O MOTOCICLETĂ NEÎNMATRICULATĂ. DOSARUL, ÎNAINTAT PARCHETULUI

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au finalizat  luni cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de conducere fără drept, conducere a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere sub influenţa alcoolului.

Citiți și: Teribilism la cote maxime! Tânăr beat și fără permis a provocat accident în Mioveni!

„Din cercetări s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din comuna Văleni, judeţul Dâmboviţa, a fost depistat de poliţişti în ziua de 25 august a.c., care conducea o motocicletă pe raza comunei Stoeneşti, fără a poseda permis de conducere pentru categoria din care face parte vehiculul condus, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Totodată, din verificări s-a stabilit că motocicleta nu era înmatriculată.

După recoltarea probelor biologice, s-a stabilit că valoarea alcoolemiei era peste limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: TUPEU RURAL: TROTILAT ȘI FĂRĂ PERMIS, CU MAȘINA, PRIN COMUNĂ

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv: Alba24

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3