930×122 CAPRA 5

Big Brother

BIG BROTHER PE REPUBLICII

Big Brother pe Republicii. Pe bulevardul Republicii din centrul Piteştiului, în zona Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș, au fost montate astăzi camere video de supraveghere. Operațiunea a fost făcută de o firmă de specialitate, sub coordonarea Poliţiei Locale Piteşti.

Citiți și: Pericol pentru oameni! Alertă într-un cartier piteștean

Camerele au fost amplasate în așa fel încât să fie monitorizat traficul rutier de pe bulevard, dar şi spaţiul în care şoferii îşi parcau maşinile abuziv (subiectul pe larg, AICI).

,,Au fost montate trei camere video pentru supravegherea traficului, dar şi pentru zona în care se parca ilegal. Această acţiune face parte dintr-un proiect mai larg. Urmează să se monteze camere în mai multe zone din Piteşti. Zonele respective vor fi monitorizate 24 de ore din 24 de Poliţia Locală.”, declară pentru publicația noastră purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti, Bogdan Aristănţoiu.

Citiți și: Oameni amendați cu mii de lei pentru această faptă!

Camerele montate astăzi pe bulevardul Republicii vor fi puse în funcţiune până pe data de 15 octombrie 2018, potrivit sursei citate.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA