NOR CURIER 930X122

joker marele premiu loto

    Biletul la LOTO care valoarează 650 000 €

    Biletul la LOTO care valoarează 650 000 €.

    Citiți și: Cine a câștigat 5.86 milioane € și ce meserie are

    Câștigătorul premiului de categoria I la tragerea suplimentară joker din dată de 23 aprilie și-a ridicat astăzi câștigul!

    Să aveți încredere, să jucați! Dacă nu aveți încredere nu veți câștigă niciodată.” –  este mesajul pe care câștigătorul a dorit să-l transmită tuturor jucătorilor la loto.

    Citiți și: S-a câștigat marele premiu la Joker de peste 650.000 €! Unde și cine a câștigat!

    În cursul zilei de astăzi, 27 aprilie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I la tragerea suplimentară Joker de sâmbătă, 23 aprilie, în valoare de 3.232.736 de lei (peste 650 000 de euro).

    Posesorul biletului norocos este din Sighetu Marmației, are peste 55 de ani și ne-a declarat că joacă constant la toate jocurile LOTO de aproape 40 de ani. Numerele care i-au purtat noroc nu au nicio semnificație personală și, după cum ne-a mărturisit, au fost ales într-o inspirație de moment.

    A avut întotdeauna încredere că va câștigă un premiu mare, chiar dacă, de-a lungul timpului, a câștigat doar premii mai mici la loz în plic și la Pronosport.

    A aflat că este câștigătorul marelui premiu la Joker chiar sâmbătă seară când a verificat pe site-ul Loteriei Române (www.loto.ro) rezultatele tragerilor loto.

    Ne-a asigurat că va continuă să joace că și până acum și speră să mai revină la sediul central al Loteriei Române, în calitate de câștigător al unui premiu mare, transmite Loteria Română, într-un comunicat de presă.

    Câștigătorul nu a dorit să-și facă publică identitatea.

     

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    6 comentarii

    • Paraschiva spune:

      Felicitări câștigătorului,joc de ceva timp două bilete la joker, zău că m-aș bucura să câștig măcar un 5000 lei,am atâta nevoie!

    • Gabriela Cinazan spune:

      Bravo castigatorului ..Eu joc de 30 de ani dar nu am castigat niciodata .

    • Romi spune:

      Frate în viata dacă nu ai noroc nu ai ce face, totul depinde de noroc.

    • Loteria română nu trebuie sa dea identitatea celui care a castigat,tot ce este de aratat este biletul,cu ora , numerele jucate,agentia,si ce mai este inscris pe bilet

    • Joc de 20 de ani si nu am castigat decat sume modice 11 lei si pana la maxim 60 de lei,si mai este o mare problema,de ce nu se face extragere cu bile grele cum se facea odată extragerile,in aceste bile nu am incredere,in ele se poate baga un cip si prin magnetizare se poate face extragerile loto cum vor ei

    • Ella spune:

      Nu ar trebui sa fie așa câștiguri nesimțite la o singură persoană!! Și dacă îți iese jokerul,dar fără alt număr,nu iei nimic!!!!!! De ce??? Nu ii zice joker acestui joc??? Nu jokerul e important și greu de nimerit,???? Am mai câștigat dar numai la noroc, la nu mărul scos de calculator!!! Totuși cred că tragerile sunt manevrate, doar au în calculator toate variantele jucate!! Era mai bine înainte când scriai tu biletul…

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90