930×122 CAPRA 5

bratianu

BLESTEMUL COLEGIULUI „BRĂTIANU”! LUCRĂRILE DE REABILITARE ÎNTÂRZIE!

Lucrările de reabilitare a Colegiului Naţional „I.C. Brătianu” din Piteşti înregistrează întârzieri foarte mari, spre disperarea autorităţilor locale care săptămâna viitoare vor să semneze un contract de finanţare cu Uniunea Europeană pentru finalizarea lor.

Citiți și: Teribil! S-a întâmplat la Colegiul ,,Brătianu”!

Primarul Tudor Pendiuc a declarat astăzi că este profund nemulţumit de modul în care firma care a câştigat licitaţia execută lucrările de reabilitare a Colegiului.

„Vinerea trecută trebuia să fie gata 30% din investiţie, dar s-a ajuns doar la 3%! Este incredibil! Dacă reziliem contractul, ne putem trezi daţi în judecată; dacă firma reziliază contractul, atunci trec iarăşi luni la rând până facem altă licitaţie. Firma lucrează cu doar doi oameni la cojirea pereţilor, când ar trebui să aibă măcar 10”, a declarat Pendiuc.

Citiți și: Cele mai recente imagini de pe Drumul Expres Pitești-Craiova! Video formidabil

Valoarea proiectului este de 4 milioane de lei, fondurile fiind alocate de la bugetul local. Primăria a înaintat însă proiectul pe lista celor care pot fi finanţate de Uniunea Europeană, primind şi aprobarea în acest sens.

Iniţial, lucrările ar fi trebuit să fie făcute în baza unei finanţări a Băncii Mondiale, încă de pe vremea când preşedinte al ţării era Emil Constantinescu, dar proiectul nu a fost pus în practică. De abia anul trecut Primăria a preluat reabilitarea în sarcina sa, dar iată că sunt probleme cu constructorul. În tot acest timp, degradarea clădirilor celui mai titrat colegiu din Argeş continuă…

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90