NOR CURIER 930X122

bloc

Bloc cu probleme în Tudor Vladimirescu. Cristian Gentea, în control pe șantier

Astăzi, edilul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a efectuat o vizită în teren la un șantier al unui bloc din cartierul Tudor Vladimirescu.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Verificările efectuate aici au scos la iveală și nereguli: spațiul verde și locurile de parcare aferente erau neconforme cu numărul de locuințe.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

În acest context, edilul trage un semnal de alarmă – „nicio comisie din primărie nu va semna documentele de recepție și edificare a construcției!

Vizitele pe acest șantier, și nu numai, vor continua, anunță Cristian Gentea.

În urma unui control în teren, în cartierul Tudor Vladimirescu, la unul dintre constructorii de locuințe colective, am ajuns la concluzia că este nevoie să revin cu același mesaj: atenție cum construiți în Pitești!

În cazul de față, fără spațiul verde și locurile de parcare aferente, conform legii, numărului de locuințe, nicio comisie din primărie nu va semna documentele de recepție și edificare a construcției!

Sunt dezamăgit de ce am găsit în șantier, voi urmări însă cu atenție finalizarea blocului.

Și, săptămânal, vom lua șantierele la verificat!”, a transmis edilul Piteștiului pe pagina sa de Facebook.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

6 comentarii

  • Berechet spune:

    Târziu, foarte târziu. Păi așteaptă cei de la Urbanism să pleci la Londra și semnează ei. Ca și până acum. Buba e în Primărie. La cate ilegalități au făcut în construcții, șmecherii din Primărie ar trebui legați rapid. Chiar dacă au distrus orașul, măcar să plătească.

  • linda spune:

    Eu plec la Londra, semnati voi si impartim spaga.

  • sorin M spune:

    Abia acum s-a trezit sa verifice legalitatea constructiilor domnul Gentea. Ani de zile cat a fost seful comisiei de urbanism din primaria Pitesti s-a facut ca nu vede, a inchis ochii, contracost binenteles…

  • Ciudă Petru-Doru spune:

    Păi era de așteptat. Una avem pe hârtie și alta pe teren. Si daca-mi aduc eu bine aminte, proiectul Smeurei 8a 8b 8c, avea la aprobare S-D-P-4+5E iar din ce vad eu pe fereastra, acum are P+4+3E. Parterul fiind ceva nici cal nici măgar, adică nici subsol nici demisol nici parter curat. Bănui că va fi Parcare. Toate fiind niveluri supraterane. Dar poate ca ma înșel eu. Ar fi bine sa verificați.

  • Andrei spune:

    O vrăjeala ieftina, se fac ca verifica și ei

  • Gustav spune:

    Propun Primăriei o afacere: angajează două persoane calificate pe domeniul construcțiilor/arhitectură care vor aduce cel puțin de 10 ori suma cheltuită cu salariile. Garantat.
    Acestea vor avea ca sarcină verificarea și sancționarea modului în care s-a construit în oraș, verificarea documentației depuse la dosar cu realitatea de pe teren, pe persoană fizică și juridică.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90