EcoMoto 930×122

incendiu

Bloc inundat cu fum la Bascov. O femeie a rămas captivă în imobil şi a fost salvată de pompieri

Un incendiu a cuprins un contor electric situat la parterul unui bloc din Bascov, iar în scurt timp blocul a fost inundat cu fum.

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

Update –  ISU Argeș informează:

Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum pe casă scării. 12 persoane au reuşit să părăsească imobilul pe cont propriu, iar o femeie a fost evacuată de către pompieri. Două persoane au fost asistate de către echipajul SMURD şi nu au avut nevoie de transport la spital.

Mai exact, paramedicii SMURD au asistat la fața locului o femeie care a suferit un atac de panică și un bărbat care prezenta o ușoară intoxicație cu monoxid de carbon.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Știrea inițială:

Incendiu la un contor electric

 

În urmă cu puțin timp a fost anunțat un incendiu –  în localitatea argeșeană Bascov. Incendiul a cuprins un contor electric situat la parterul unui bloc din Bascov

Pompierii intervin chiar în aceste momente.

Foto: descriptiv

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90