New Profesional Consult 930 x 122

eblogauto.ro

BMW Seria 2 – Cum adică un coupe DIESEL?

eblogAuto.ro, colaboratorul ePitești.ro pentru rubrica auto, destinată pasionaților de mașini, vine cu o recenzie pentru noul BMW Seria 2 220d.

Citiți și: Geely ar putea cumpăra acțiuni la divizia de motoare termice Renault

BMW Seria 2 220d are mari șanse să fie atât mașina de vis pentru unii cumpărători, cât și coșmarul automobilistic pentru alții.

Citiți și: DACIA Spring 2022: o mașină ieftină ce oferă peste strictul necesar

Cum adică un coupe DIESEL?

În accepțiunea unor posibili cumpărători, sportivitatea subînțeleasă a unei astfel de caroserii nu poate face casă bună cu frugalitatea unui motor diesel.

În ceea ce privește design-ul lui BMW Seria 2 220d, părerile sunt împărțite.

Partea din față beneficiază de un design agresiv, așa cum ar trebui să fie pe un coupe performant al constructorului bavarez.

Partea din spate în schimb, împarte opiniile cu satârul.

Dar oricare ar fi părerea ta despre design, trebuie să fii de acord că acest model pare neterminat fără kit-ul vizual M Sport.

BMW Seria 2 220d este un coupe diesel ce are șanse mari să vândă un număr bun de exemplare, pentru un public nișat ce încă mai visează la vremurile bune când sub capota coupe-urile bavarezilor urlau motoare atmosferice cu 6 cilindri în linie, dar împrejurările ne obligă pe toți să renunțăm la consumurile mari de carburant.

Adi Dima, tester eblogAuto.ro, a supus noul BMW Seria 2 220d la un test drive, pe care îl puteți urmări în clipul de mai jos ⬇️

 

Înainte de a vă cumpăra o mașină, țineți minte că documentarea este cea mai importantă etapă.

Cei de la eblogAuto.ro testează noile modele auto și moto, pentru ca tu să cumperi în siguranță!

Sursă: eblogAuto.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90