930×122 CAPRA 5

accident bradu

Video – Bradu: Accident mortal cu pieton. S-a întâmplat lângă secţia de Poliţie

Bradu: Pieton accidentat grav de o maşină, a murit.

Citiți și: Pitești. Incident grav la Kaufland Nord!

UPDATE ORA 22.30: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un tânăr de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DJ 659, din direcția Pitești către Suseni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat mortal un bărbat de 80 de ani, din Bradu.

 

Citiți și: Video – Piteşti: Accident grav pe trecerea de pietoni

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeș. 

 

 

Știrea inițială – ora 21.48

În jurul orei 21.30, pompierii ISU Argeş au fost sesizaţi cu privire la un accident cu victimă pieton în localitatea Bradu. La faţa locului a intervenit echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, dar nu s-a mai putut face nimic.

 

Impactul ar fi avut loc la aproximativ 50 de metri de postul de Poliţie. Victima, bărbat de aproximativ 80 de ani, a murit pe loc în urma izbiturii.

„Prezenta leziuni incompatibile cu viața”, a precizat ISU Argeş.

 

 

La această oră, oamenii legii sunt la faţa locului pentru cercetări. Nu s-a stabilit încă dacă victima traversa regulamentar.

FOTO – ACCIDENT MORTAL BRADU

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Birsan Alexandra spune:

    În zona secției de politie nu este trecere de pietoni deci clar este traversare neregulamentara! Cum de altfel lipsesc și trotuarele…!!! Sa se urgenteze odata construirea trotuarelor asta este problema!!! Sunt adesea și pietoni băuți care merg haotic pe mijlocul carosabilului…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90