New Profesional Consult 930 x 122

bradu

Bradu: Au aruncat gunoiul aiurea și au crezut că scapă!

Bradu: Au aruncat gunoiul aiurea și au crezut că scapă!

Citiți și: Argeș. Ce se întâmplă cu o șosea majoră care străbate șase localități!

În ultima perioadă, fenomenul abandonării și incendierii deșeurilor la întâmplare, mai ales pe câmpuri, în locuri izolate, a luat o amploare deosebită și pe teritoriul comunei Bradu, arată primarul Dan Stroe.

Citiți și: Argeș. Accident în această seară! Două mașini s-au lovit

De curând, au fost depistate mai multe grămezi de deșeuri (cartoane, plastic, materiale rezultate din construcții, etc.) pe str. Islaz, în zona Podeanca.

Prin intermediul imaginilor capturate de camerele video din zonă, Poliția Locală a stabilit că vinovate de abandonarea deșeurilor se fac 2 societăți comerciale cu sediul social în Pitești care urmează să fie sancționate cu amendă și ca măsură complementară să suporte toate cheltuielile ocazionate de salubrizarea zonei de către S.C. HCB Construct Investment.

„Fac apel la dumneavoastră să nu procedați la abandonarea deșeurilor rezultate din gospodărie sau din alte activități pe domeniul public, în locuri neautorizate, iar dacă luați la cunoștintă de săvârșirea unor astfel de fapte, am rugămintea să dați dovadă de simț civic și să sesizați de îndată Poliția Locală sau alte organe abilitate. Doar împreună putem stopa acest fenomen, pentru a ne putea bucura de un mediu curat și sănătos.

În aceste condiții, vă aduc la cunostință faptul că administrația locală are toleranță zero față de astfel de practici și că sancțiunile aplicate pentru persoane fizice sunt cuprinse între 30.000 – 45.000 lei, iar pentru persoane juridice între 50000-70000 lei, ca măsură principală, iar ca măsuri complementare, celor prinși în flagrant li se confiscă vehiculul folosit la săvârșirea contravenției, precum și suportarea cheltuielor ocazionate cu salubrizarea locului unde au fost abandonate deșeurile, conform art.20, alin.3 și art.62,alin.1,lit b din OUG nr.92/2021 privind regimul deșeurilor.”, transmite primarul Dan Stroe.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Dacian spune:

    Bine le-a facut , ar trebui sa functioneze camerele peste tot si sa se tripleze amenzile.
    Niste milogi care nu vor sa plateasca cateva sute de lei sa mearga cu gunoiul la groapa autorizata, prefera sa procedeze ca niste inapoiati pe principiul ”daca nu e la mine in curte nu ma intereseaza”.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3