pizzeria sapori  930 122

bradu

Bradu: „ITP la fața locului!”

Bradu: „ITP la fața locului!”

Citiți și: Exclusiv. Argeș – Tribunalul desființează locul de joacă: Zgomotul copiilor, motivul disputei

Primăria comunei Bradu anunță deținătorii de tractoare, utilaje și remorci speciale apicole că sunt sprijiniți prin efectuarea de ITP în teren.

„ITP la fața locului” face parte din campania Registrului Auto Român de sprijinire a deținătorilor de tractoare, utilaje și remorci speciale apicole prin efectuarea acestor proceduri legale în teren.

Citiți și: ITP 2024: Toți șoferii trebuie să știe!

„Autolaboratoarele mobile merg în teren, acolo unde sunt amplasate remorcile sau semiremorcile care au nevoie de ITP, iar procedura este una cât se poate de simplă. Ne deplasăm la domiciliul solicitanților și pentru eliberarea CIV sau a atestatului tehnic pentru tractoare și mașini autopropulsate pentru lucrări”, anunță Registrul Auto Român, citat de Primăria Bradu.

Puteți contacta șefii reprezentanțelor teritoriale ale RAR ca să stabiliți detaliile concrete ale deplasării autolaboratoarelor. Numerele de telefon le găsiți pe site-ul www.rarom.ro.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3