NOR CURIER 930X122

bradu

Bradu. Se oferă gratuit!

Bradu. Se oferă gratuit!

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Primăria Bradu oferă gratuit pubele pentru colectarea deșeurilor din sticlă și recipiente pentru compost!

Pubelele și recipientele pentru compost se ridică de la sediul S.C. HCB CONSTRUCT INVESTMENT
S.R.L..

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Este vorba despre firma Consiliului Local Bradu care are sediul în strada Învățător Sabin Iliescu, nr. 5.

Bradu. Se oferă gratuit!

Primăria Bradu și HCB CONSTRUCT INVESTMENT îi îndeamnă pe locuitorii comunei să transforme deșeurile biodegradabile în îngrășăminte utile pentru sol, prin compostare, o formă naturală și simplă de reciclare.

Transformarea deșeurilor în resurse

Prin această inițiativă, Primăria Bradu încurajează locuitorii să transforme deșeurile biodegradabile în îngrășăminte naturale prin compostare. Compostarea este o metodă simplă și naturală de reciclare a deșeurilor organice, contribuind la îmbogățirea solului și reducerea amprentei de carbon.

Cum se ridică deșeurile din sticlă

Deșeurile din sticlă vor fi colectate în ultima vineri a fiecărei luni, facilitând astfel procesul de reciclare și asigurând o gestionare mai eficientă a acestui tip de deșeu.

Informații și contact

Pentru mai multe detalii despre această campanie și despre modul de participare, locuitorii sunt îndemnați să contacteze numărul de telefon 0764 460 741.

Acest pas important spre un mediu mai curat și mai sănătos este un exemplu de bune practici pe care Primăria Bradu speră să le vadă adoptate pe scară largă în comunitate.

Inițiativa Primăriei Bradu de a oferi gratuit pubele și recipiente pentru compost subliniază angajamentul autorităților locale față de protecția mediului și încurajarea unui stil de viață sustenabil.

Este un pas înainte important în lupta împotriva poluării și a gestionării ineficiente a deșeurilor.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90