Donaris 930 x 122

abonamente false

Brașoveancă trimisă în judecată după ce și-a făcut abonamente la telefon pe numele unor argeșeni

Brașoveancă trimisă în judecată după ce și-a făcut abonamente la telefon pe numele unor argeșeni

O femeie, în vârstă de 32 de ani, din Brașov și-a făcut mai multe abonamente telefonice pe numele unor persoane din Argeș.

Încercarea femeii de a scăpa de plata facturilor telefonice a eșuat atunci când oamenii legi au descoperit înșelăciunea și au depistat-o.

Prejudiciul creat de persoana în cauză este în valoare de aproximativ 1.500 de lei.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările în mai multe cauze penale privind săvârşirea infracţiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetări s-a stabilit că, în cursul anului 2020, o femeie de 32 de ani, din Brașov, ar fi încheiat două contracte cu un operator de telefonie mobilă, în numele altei persoane, fără consimțământul acesteia, producând un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei.

Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv: informatiagorjului.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3