930×122 CAPRA 5

conducere agresiva

Bravo, Poliția Argeș! Puștan de 18 ani, deposedat de permis pentru drifturi!

Alo, Poliția: Drifturi în sensul giratoriu, în Pitești! Filmare scandaloasă

Citiți și: Pitești. Transformare majoră pe un drum periculos și super aglomerat

Update

Poliția s-a autosesizat, iar șoferul a fost depistat.

Citiți și: Urgență acum în zona Profi din Craiovei: Desfășurare de forțe impresionante!

Iată ce transmit autoritățile:

,,În urma imaginilor apărute în spațiul public, în care un autoturism rulează cu viteză, de mai multe ori, într-un sens giratoriu din Pitești, Compartimentul Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, este abilitat să transmită următoarele:

La data de 11 iulie a.c., în urma imaginilor apărute în spațiul public, în care un autoturism rulează cu viteză, de mai multe ori, într-un sens giratoriu din Pitești, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-au sesizat, din oficiu, și au efectuat verificări în vederea identificării conducătorului autoturismului și luării măsurilor legale care se impun.

Astfel, în cursul aceleiași zile, polițiștii au identificat persoana în cauză, un tânăr de 18 ani, din Beleți Negrești.

Ca urmare a abaterii constatate, tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 660 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

Mulțumim celor care, prin spiritul civic de care au dat dovadă, au sancționat astfel de comportamente.

Facem un apel la responsabilitate și îndemnăm toți participanții la traficul rutier, indiferent de calitatea acestora, să adopte o conduită preventivă, care să ducă la evitarea producerii accidentelor, a pagubelor materiale și a pierderilor de vieți omenești.

Poliţiştii argeșeni continuă acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.”

Știre inițială

O filmare scandaloasă a ajuns, azi-noapte, în spațiul online!

Imaginile surprind un șofer de VW Golf făcând drifturi în sensul giratoriu de la Rompetrol din Craiovei, în jurul orei 01:30.

În filmare se aude clar zgomotul anvelopelor forțate la maximum, ceea ce a atras atenția oamenilor care au și filmat întreaga scenă desprinsă din filme gen ,,Fast and furious”!

Poliția trebuie să se autosesizeze în acest caz și să utilizeze camerele video ale Poliției Locale pentru a identifica șoferul.

Alo, Poliția: Drifturi în sensul giratoriu, în Pitești! Filmare scandaloasă

Acesta a încălcat, cu siguranță, mai multe legi.

Inclusiv legislația rutieră privind conducerea agresivă, care conform ultimului cod rutier se sancționează cu reținerea permisului de conducere pe mai multe luni.

De asemenea, șoferul a încălcat și reglementările privind deranjarea liniștii publice.

Astfel de comportamente în trafic sunt extrem de periculoase și nu trebuie trecute cu vederea.

Este esențial ca autoritățile să acționeze rapid și ferm pentru a descuraja asemenea acte de inconștiență și pentru a menține siguranța pe drumurile publice.

Imaginile care au surprins momentul pot fi vizualizate mai jos:

 

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0730 971 621.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

6 comentarii

 • andrei1 spune:

  În zona Stadionului astfel de lucruri se întâmplă in fiecare noapte. Ce face poliția? NIMIC

 • meh spune:

  Asta-i nimica toata pe langa raliurile de pe Fratii Golesti si Republicii + cazanele si motoarele cu toba sparta conduse de oligofrenii cu cucu mic. Politia e degeaba.

 • Cucu spune:

  Și pe Cal. Dragasani în fiecare noapte se filmează „Furios și iute”…….

 • ANONIM spune:

  Și pe str Bradului în Trivale în fiecare noapte se aude ba câte un scârț ba câte un dement care bagă viteză … asta cu “drifturile” lui e o nimica toată. Alea sunt mai mult învârtiri în jurul giratoriului, nu drifturi

 • Passionatul spune:

  Toti pitestenii sunt pasionati de masini, avem nevoie de un loc in care sa ne “dam” in siguranta. Pana atunci spor la pedepsit copii si la interventii pentru descarcerare.

 • Andrei Mihai spune:

  Buna ziua! Exista, la momentul acesta, un raspuns oficial din partea Politiei? Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3