930×122 POSADA 5

conducere agresiva

Bravo, Poliția Argeș! Puștan de 18 ani, deposedat de permis pentru drifturi!

Alo, Poliția: Drifturi în sensul giratoriu, în Pitești! Filmare scandaloasă

Citiți și: Pitești. Spectacolul ieftin costă: Șoferul rebel de BMW a rămas fără permis și făra talon

Update

Poliția s-a autosesizat, iar șoferul a fost depistat.

Citiți și: Pitești. O mașină a luat foc în Craiovei: Intervenție de urgență!

Iată ce transmit autoritățile:

,,În urma imaginilor apărute în spațiul public, în care un autoturism rulează cu viteză, de mai multe ori, într-un sens giratoriu din Pitești, Compartimentul Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, este abilitat să transmită următoarele:

La data de 11 iulie a.c., în urma imaginilor apărute în spațiul public, în care un autoturism rulează cu viteză, de mai multe ori, într-un sens giratoriu din Pitești, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-au sesizat, din oficiu, și au efectuat verificări în vederea identificării conducătorului autoturismului și luării măsurilor legale care se impun.

Astfel, în cursul aceleiași zile, polițiștii au identificat persoana în cauză, un tânăr de 18 ani, din Beleți Negrești.

Ca urmare a abaterii constatate, tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 660 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

Mulțumim celor care, prin spiritul civic de care au dat dovadă, au sancționat astfel de comportamente.

Facem un apel la responsabilitate și îndemnăm toți participanții la traficul rutier, indiferent de calitatea acestora, să adopte o conduită preventivă, care să ducă la evitarea producerii accidentelor, a pagubelor materiale și a pierderilor de vieți omenești.

Poliţiştii argeșeni continuă acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.”

Știre inițială

O filmare scandaloasă a ajuns, azi-noapte, în spațiul online!

Imaginile surprind un șofer de VW Golf făcând drifturi în sensul giratoriu de la Rompetrol din Craiovei, în jurul orei 01:30.

În filmare se aude clar zgomotul anvelopelor forțate la maximum, ceea ce a atras atenția oamenilor care au și filmat întreaga scenă desprinsă din filme gen ,,Fast and furious”!

Poliția trebuie să se autosesizeze în acest caz și să utilizeze camerele video ale Poliției Locale pentru a identifica șoferul.

Alo, Poliția: Drifturi în sensul giratoriu, în Pitești! Filmare scandaloasă

Acesta a încălcat, cu siguranță, mai multe legi.

Inclusiv legislația rutieră privind conducerea agresivă, care conform ultimului cod rutier se sancționează cu reținerea permisului de conducere pe mai multe luni.

De asemenea, șoferul a încălcat și reglementările privind deranjarea liniștii publice.

Astfel de comportamente în trafic sunt extrem de periculoase și nu trebuie trecute cu vederea.

Este esențial ca autoritățile să acționeze rapid și ferm pentru a descuraja asemenea acte de inconștiență și pentru a menține siguranța pe drumurile publice.

Imaginile care au surprins momentul pot fi vizualizate mai jos:

 

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0730 971 621.

555×222 grota rece
Pizza Sapori Italia 570 90