NOR CURIER 930X122

BRD Argeș Open

BRD Argeș Open Wheelchair Tennis – turneu de tenis spectaculos pentru persoanele în scaun cu rotile

Astăzi, 3 august, va avea loc deschiderea oficială a Turnelui internațional de tenis destinat persoanelor cu dizabilități “BRD Argeș Open Wheelchair Tennis ”, ediția a IV-a.

Cu această ocazie, în această dimineață a fost organizată și o conferință de presă în sala de consiliu a Primăriei Pitești. Invitați au fost și reprezentanții Consiliului Județean Argeș și ai primăriilor Pitești și Bascov.

Turneul “BRD Argeș Open Wheelchair Tennis” se va desfășura la Baza Sportivă STAR din Bascov, în perioada 4 – 7 august și va reuni 45 de sportivi din 21 de țări.

Turneul este organizat de Asociația ”Primii pași spre performanță”, în parteneriat cu Federația Română de Tenis.

În calitate de organizator, îmi exprim speranța că (…) vom face din această competiție un eveniment de marcă, beneficiari de drept ai efortului nostru comun fiind sportivii paralimpici, participanți din întreaga lume, dornici să facă performanță!

Menționăm că este un an important pentru sportul paralimpic și jucătorii care s-au înscris la acest turneu de tenis luptă pentru calificarea la Jocurile Paralimpice Tokyo 2020.

Evenimentul nostru se bucură de o largă apreciere la nivel internațional atât în rândul sportivilor cât și în cadrul Federației Internaționale de Tenis. (…) Sperăm ca și anul acesta împreună vom face din acest turneu o competiție de mare anvergură, punând Argeșul pe harta respectului pentru ființa umană, oferind posibilitatea ca acești minunați sportivi să ne încânte cu măiestria lor.” a declarat Alexandru Flavian Crăciun, președinte al turneului.

Prima competiție de acest gen în România a avut loc în anul 2015.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90