NOR CURIER 930X122

BRADU DAN STROE

Bucurie și tradiție la Bradu. Primăria, gazdă pentru micii colindători

Bucurie și tradiție la Bradu. Primăria, gazdă pentru micii colindători

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Primarul localității Bradu, Dan Stroe, a transmis un mesaj emoționant după ce sediul Primăriei Bradu a fost umplut de ecoul vesel al colindelor tradiționale.

Citește și: Ziua care va rămâne în istoria comunei Bradu!

Citiți și: „Investim pentru siguranța traficului rutier din Argeș”

Copiii de la Grădinița ,,Scufița Roșie” din Geamăna au fost astăzi oaspeți de seamă, aducând cu ei spiritul autentic al Crăciunului și vestind Nașterea Mântuitorului.

Într-o atmosferă plină de căldură și bucurie, cei mai mici dintre colindători au împărtășit cu toți cei prezenți tradițiile și frumusețea colindelor.

Conform obiceiurilor străvechi, colindătorii au fost răsplătiți cu dulciuri, portocale și covrigi, un gest simbolic de recunoștință și ospitalitate.

Primarul Dan Stroe a mulțumit copiilor talentați și i-a încurajat să continue să împărtășească bucuria și spiritul sărbătorilor.

De asemenea, edilul le-a transmis copiilor că îi așteaptă să revină și în anul următor.

Bucurie și tradiție la Bradu. Primăria, gazdă pentru micii colindători

Tradiția colindelor din pragul sărbătorilor reprezintă o legătură puternică între generații și demonstrează angajamentul comunității de a-și păstra și promova valorile culturale.

Prin astfel de inițiative, Primăria Bradu se implică activ în educația culturală în rândul celor micuților membri ai comunității.

Foto: Facebook/ Dan Stroe

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3