930×122 CAPRA 5

buget

2013.dezbatere.buget.001

Bugetul Piteştiului, în dezbatere publică. Poţi să-ţi spui părerea şi să faci propuneri!

Primăria a lansat în dezbatere publică proiectul de buget al Piteștiului pentru anul în curs. Proiectul poate fi consultat de piteșteni (pentru observaţii şi sugestii) atât pe site-ul www.primariapitesti.ro, cât şi la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni al Primăriei, intrarea „D”.

Citiți și: Pitești/Video: Schimbare la Termo Calor! A fost făcut anunțul

De asemenea, proiectul poate fi găsit şi la centrele de încasări impozite şi taxe locale situate pe bulevardul Republicii, bl. 214, parter (zona Gară Sud), pe bulevardul 1 Decembrie 1918, bl. M5a, parter (Găvana), pe strada Bradului, cartier Trivale, lângă școala nr. 12, şi pe bulevardul Republicii, bl. G1, Casa Cărţii.

Sugestiile, propunerile și opiniile cetăţenilor pot fi depuse, în scris, la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni sau prin e-mail la adresa primaria@primariapitesti.ro până pe 17 ianuarie sau prezentate în cadrul dezbaterii publice a proiectului de buget. Dezbaterea va avea loc pe 16 ianuarie, de la ora 16:30, în sala de şedinţe a Primăriei.

Citiți și: CJ Argeș are buget mai mic decât Piteștiul cu 44 milioane €

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90