930×122 CAPRA 5

cetateni

Pitești/Video: Schimbare la Termo Calor! A fost făcut anunțul

Pitești/Video: Schimbare la Termo Calor! A fost făcut anunțul

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Municipalitatea a început o nouă sesiune de lucru în teren alături de cetățeni.

Veste fabuloasă: Oficial! Când se deschide un nou tronson pe Dex Craiova-Pitești

Citiți și: PSD își prezintă candidații pentru Primăria Pitești și CJ Argeș. Detalii despre evenimentul important

Astfel, ieri, 20 martie, a avut loc prima întâlnire de acest gen din 2024, cu reprezentanți ai asociațiilor de proprietari din cartierul Trivale și strada Mărășești.

Edilul Cristian Gentea și reprezentanți ai instituțiilor subordonate primăriei au discutat cu piteștenii pe diferite teme de interes.

Una dintre informări a făcut referire la concursul „Cea mai frumoasă și cea mai curată asociație de proprietari”.

ITM anunță clar și răspicat: Sunteți obligați! Altfel, sancțiune 10.000 de lei!

Edilul Cristian Gentea a spus că cei interesați se pot înscrie în perioada 1-19 aprilie. Iar premiile au fost majorate: 3.000 de lei/cartiere și 10.000 de lei/municipiu.

Câștigătorii vor fi recompensați la Zilele Municipiului Pitești.

De asemenea, oamenii au mai aflat și că, de la începutul lunii aprilie, facturile la Termocalor se vor putea achita în orice bancă.

Asta în contextul în care casieriile sunt în curs de desființare (chiar dacă se anunțase că de la jumătatea lunii se va face acest lucru).

Detalii, în materialul video de mai jos:

Video senzațional! Autostrada Pitești-Sibiu, cele mai noi imagini și date

Întâlnirile autorităților locale cu cetățenii municipiului Pitești vor continua timp de aproximativ două luni.

Pitești/Video: Schimbare la Termocalor! Ieri a fost făcut anunțul

555 X 222 CAPRA

Comentarii

5 comentarii

  • Veronica Alexe spune:

    Poate faceți o vizita pe la blocul 36 din Trivale sa vedeți cât „interes” își da d.ul administrator ,astfel încât nici balustrada nu mai au toate scările?!
    Acel administrator este total dezinteresat de cum arata și cum se intretin acele scări,fix ca el l.

  • Eleonora spune:

    La fel și la blocul 53 tot din Trivale! Un dezinteres pentru curățenie, liniște și civilizație, parcă am fi în vremea cavernelor! O administrație de tot rahatul!

  • Petrescu Ilie spune:

    Poate ne spune domnul primar de ce locatarii unei scări de bloc debranșate în totalitate dela sistemul centralizat de încălzire, mai plătesc totuși facturi pentru căldură la aceasta societate comerciala parazitara- motivația celor de la termoficare fiind ca trece prin subsolul scării- blocului o conducta de termoficare care se duce la un bloc vecin.
    Atunci când locatarii au solicitat mutarea acestei conducte sau izolarea în mod profesionist al acesteia ,reprezentanții societății de termoficare a spus ca nu se poate și ca trebuie sa plătim, deși este un abuz stabilit de conducerea acestei societății și de către cei din primăria Pitesti care fac regulile jocului după bunul lor plac.
    Așteptăm răspunsul edilului șef în legătură cu acest abuz.

  • George Iliescu spune:

    Terenul cu vegetatie de langa Bazinul strand Trivale, ce apartine probabil unitatii militare este insalubru si plin de gunoaie. Ca reper, pe strada Smeurei, dupa giratoriul cu str Nicolae Dobrin pe partea dreapta pe urcare. Gramezi de gunoaie sunt abandonate permanent si niciodata nu a fost curatat nici de ambrozie. O improvizatie de cladire adaposteste aici si o persoana a strazii. In atentia Primariei.

  • Felix spune:

    In cartierul Gavana 3 s a pavat strada Ghe Ionescu Gion. In fata scolii generale nr 19 Matei Basarab este o baraca dezafectata si inutila care strica peisajul citadin. In spatele ei erau 2 copaci inalti care faceau umbra si nu stiu din ce motiv au fost taiati. Intre Bl N1 sc A si aceasta baraca sunt denivelari in care iti rupi picioarele si arata dezolant. Mai rau ca la tara. Cand ploua se fac gropi cu apa chiar langa bloc. Radacinile pomilor au umflat asfaltul si copii care merg la scoala se impiedica de aceste denivelari pronuntate. DE 2 saptamani au plecat muncitorii de la ADP fara sa termine lucrarea si cred ca vor reveni la alegerile din 2028☹️🇷🇴🇷🇴

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90