930 x122 grota rece

calatori

Călătorii gratis cu trenul!

Călătorii gratis cu trenul!

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

O nouă rundă de înscrieri pentru #DiscoverEU va începe la data de 11 octombrie.

Călătoriile sunt destinate celor care au 18 ani și vor putea fi efectuate între 1 martie 2023 și 29 februarie 2024.

Citiți și: Exclusiv. Incident șocant în Centru! S-au împărțit pumni și picioare! Video

În plus, participanții vor primi un card de reduceri pentru transport public, cazare, hrană, sport și alte servicii disponibile în toate țările eligibile.

În primăvara acestui an, 1.562 de tineri din România au câștigat câte un permis de călătorie.

DiscoverEU este o acțiune a programului Erasmus+. Scopul său este să le ofere tinerilor în vârstă de 18 ani o experiență de călătorie care le va întări sentimentul de apartenență la Uniunea Europeană și le va permite să exploreze diversitatea Europei, patrimoniul cultural și istoria acesteia, să-și creeze legături cu persoane de pe întregul continent și, în cele din urmă, să se descopere pe ei înșiși.

Persoanele interesate se pot înscrie pe Portalul european pentru tineret. Perioada de înscriere începe marți, 11 octombrie 2022, la ora 12:00 (CEST) și se încheie marți, 25 octombrie 2022, la ora 12:00 (CEST).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3