930 x122 grota rece

dacia

ACUM: SCHIMBARE NEAȘTEPTATĂ LA UZINA DACIA

Acum: Schimbare neașteptată la uzina Dacia. În urmă cu puțin timp, Departamentul de presă al Groupe Renault România a anunțat schimbarea directorului general al Automobile Dacia din Mioveni.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

„Începând din luna septembrie 2018, Jérome Olive va asigura funcția de director general al Automobile Dacia şi de director general al Groupe Renault România, înlocuindu-l pe Antoine Doucerain (n.r. – foto). Responsabilităţile şi atribuţiile lui Jérome Olive vor fi exercitate pe perioadă de interimat, până la o nouă nominalizare a Groupe Renault.

Antoine Doucerain îşi încetează activitatea din România din motive personale.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Jérome Olive, în prezent Alliance Regional SVP – Manufacturing, Supply Chain & Process Engineering pentru regiunea Eurasia, a mai îndeplinit funcţia de director general Dacia şi al Groupe Renault România în perioada 2010-2013.

El a obținut diploma de inginer a Institutului Catolic de Arte și Meserii (ICAM) în anul 1980. Cariera sa la Renault a început în 1982, la uzina de la Sandouville, acolo unde a ocupat diferite posturi în domeniul fiabilizării proceselor de fabricaţie şi de mentenanţă.

În 1985 a preluat funcţia de responsabil investiţii şi mentenanţă la SBFM (Société Bretonne de Fonderie et Mécanique), apoi pe cea de director de producţie.

În 1996, în calitate de şef al Departamentului de Caroserie, a fost responsabil de lansarea în fabricaţie a modelului Scénic 1 la uzina Renault din Douai. În 1999 a devenit director adjunct responsabil cu fabricaţia, preluând conducerea uzinei la începutul anului 2004.

În ianuarie 2010 a fost numit director general Dacia şi Groupe Renault România, posturi pe care le-a ocupat până în 2013. În continuare, a ocupat funcţiile de director industrial pentru regiunea Euromed Africa și de director industrial pentru Europa, iar mai apoi a devenit Alliance Regional SVP – Manufacturing, Supply Chain & Process Engineering pentru regiunea Eurasia.”, informează Departamentul de presă al Groupe Renault România.

Plecarea lui Antoine Doucerain este surprinzătoare având în vedere că preluase funcțiile de director general al uzinei Automobile Dacia din Mioveni și de director general al Groupe Renault România în urmă cu doar patru luni, pe 1 mai 2018. Antoine Doucerain îi succedase în aceste funcții lui Yves Caracatzanis (AICI, subiectul pe larg).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3