New Profesional Consult 930 x 122

dacia

DACIA 15 YEARS. CÂT COSTĂ ȘI CÂND POȚI SĂ O COMANZI

Dacia 15 Years este ediția cu care constructorul de la Mioveni aniversează 15 ani petrecuți pe piața europeană. Promotor anunță că vor fi disponibile, în ediție specială, Duster și Sandero Stepway, Lodgy Stepway și Logan MCV Stepway.

Citiți și: Măsură nemaivăzută până acum la Dacia! Cum s-a ajuns în această situație

Cele patru vor primi standard cameră pentru marșarier, sistem de aer condiționat automat și un ecran tactil de 7 inci, care redă navigația. Pe lista de dotări standard se regăsesc și un port USB, conexiune Bluetooth și radio.

Cât costă Dacia 15 Years

Citiți și: Anunț important la Dacia: au crescut masiv!

În România, Dacia 15 Years va avea la bază echiparea Prestige pentru Duster și echiparea Stepway pentru celelalte trei, deci ne putem aștepta la un preț un pic mai mare decât prețul de pornire al mașinilor cu aceste echipări.

Noile ediții speciale nu și-au făcut încă apariția în configuratorul Dacia România, precizează Promotor, dar vor ajunge și la noi în curând. Acestea sunt deja disponibile în Europa (citește AICI întreaga știre).
(Foto: Promotor)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90