930 x122 grota rece

dacia

SURSE: DACIA PREGĂTEŞTE UN MODEL SPORT

Potrivit unor surse apropiate de conducerea Renault, Uzina Dacia din Mioveni, Argeș, se pregăteşte să lanseze cel mai rapid model pe care l-a fabricat până acum. Noul model ar urma să atingă viteza de 100 km/h în mai puţin de 10 secunde! Anunţul a fost făcut astăzi într-o emisiune de pe site-ul zf.ro. Italienii de la autoblog.it au reuşit să facă şi fotografii spion.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Mai concret, Dacia ar urma să prezinte la Salonul Auto de la Geneva din luna martie primul său model sport de la preluarea de către Grupul Renault, sub denumirea de Sandero RS. Conform sursei citate, maşina va avea un preţ de pornire de peste 12.000 de euro cu TVA.

Sandero RS ar primi motorul supraalimentat pe benzină 1, 2 TCe de 125 CP care echipează SUV-ul Duster. Totodată, Sandero RS ar putea include elemente preluate de la Renault Clio RS, cum ar fi volan sport, jante sport de 17 inchi şi, în premieră pentru un model Dacia, discuri de frână pe puntea spate în locul vechilor tamburi. (Foto: autoblog.it)

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90